Szolgáltatásaink

Gázmotor üzemeltetés - karbantartás


Ezen szolgáltatásunk elsősorban a villanyáramot előállító gázmotorok üzemeltetésére, javítására, valamint a gyártók által meghatározott, időszakos karbantartások szakszerű végrehajtására összpontosít. Az üzemeltetést és javítást 24 órás ügyeleti rendszerben látjuk el, míg az időszakos karbantartásokat előre egyeztetett időpontokban. Igazodva a vevői igényekhez, holt időszakban, akár hétvégén is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A gázmotorok üzemeltetését szerződéses keretek között vállaljuk. A további javítások és karbantartások egyedi díj megállapodás alapján történnek. Munkatársunk díjtalan helyszíni felmérést végez. A felmérést követően, és az ügyfél által felmerült igények alapján rövid időn belül pontos árajánlatot készítünk.

Vállalkozásunk különösen nagy figyelmet fordít a környezet védelmére, ezáltal a veszélyes hulladékok kezelésére. Ezért minden, üzemeléskor keletkező veszélyes hulladékot gondosan elkülönítünk, elszállításig biztonságosan elzárva tartunk.

Ipari asztalhűtők karbantartása - tisztítása


A gázmotorok üzemeltetése mellett ipari asztalhűtők tisztítását, karbantartását is vállaljuk. Ez a tevékenység különösen fontos azon partnereink számára, akiknél a gyártás, termelés során hő keletkezik, amit kizárólag asztalhűtők segítségével tudnak csak lehűteni, így visszajuttatva a már hűtött közeget a gyártó sorra. Ha az asztalhűtők eltömődnek, és nem gondoskodnak a karbantartásukról, tisztításukról, az nem képes eredeti funkcióját ellátni. A megfelelő hűtés hiányában a gépek, berendezések magasabb hőfokon, ezáltal rosszabb hatásfokkal, még több energiát felhasználva dolgoznak. Ez nem tervezett leálláshoz, rosszabb esetben károsodáshoz is vezethet, melynek igen magas költségei a megelőzéssel elkerülhetők!

A fenti szolgáltatás igénye esetén munkatársunk díjtalan helyszíni felmérést végez. A felmérést követően, és az ügyfél által felmerült igények alapján rövid időn belül pontos árajánlatot készítünk. Az ajánlat elfogadása esetén a munka elvégzésének időpontját az ügyfél igényeihez igazítjuk.

Felülettisztítás felsőfokon

A tartalom feltöltés alatt áll, kérjük szíves türelmét!
Kérdéseivel addíg is forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
 

Ajánlatkérés

7365